Webdesign

U kunt bij ons een website laten ontwerpen die naadloos aansluit op uw (nieuwe) huisstijl. Wij ontwerpen met oog voor detail en een neus voor een duidelijke, overzichtelijke structuur. Wij maken regelmatig gebruik van ons sterke netwerk van tekstschrijvers en fotografen. De opdrachtgever dient over een domeinnaam en een web- hostingpakket te beschikken. Desgewenst kunnen we hierin adviseren of voor u verzorgen. 

Voor de technische realisatie van de website werken wij samen met externe partijen. Alles is mogelijk: van een eenvoudige webshop, het toevoegen van social media links tot een gebruiksvriendelijk CMS (Content Management Systeem).

CMS is het zelf kunnen aanpassen van uw website (teksten en/of foto's), het wordt op maat gemaakt met de nadruk op gebruiksvriendelijkheid. Er is geen technische kennis nodig om het te kunnen gebruiken. Verder streven wij naar het optimaliseren van de vindbaarheid van uw website met behulp van SEO (Search Engine Optimization). Wij werken met CSS, Javascript, PHP, MySQL databases en Flash. Tot zover onze technische hoogstandjes. De website kan ontworpen worden met Responsive Design, d.w.z. dat het zich aan diverse schermformaten en apparaten (PC, Mobiel, Tablet) zal aanpassen. MaMa design helpt u graag (digitaal) op weg!

NIEUWS

Naamswijziging per 1 januari 
Per 1/1/2018 is de naam MAMA design veranderd in Studio Dona graphic concepts. Binnenkort volgt er ook een nieuwe website:

www.studiodona.nl

CONTACT

MAMA design
Marieke Dona
marieke@mamadesign.nl
06 - 287 84 285