Webdesign

U kunt bij ons een website laten ontwerpen die naadloos aansluit op uw (nieuwe) huisstijl. Wij ontwerpen met oog voor detail en een neus voor een duidelijke, overzichtelijke structuur. Wij maken regelmatig gebruik van ons sterke netwerk van tekstschrijvers en fotografen. De opdrachtgever dient over een domeinnaam en een web- hostingpakket te beschikken. Desgewenst kunnen we hierin adviseren of voor u verzorgen. 

Voor de technische realisatie van de website werken wij samen met externe partijen. Alles is mogelijk: van een eenvoudige webshop, het toevoegen van social media links tot een gebruiksvriendelijk CMS (Content Management Systeem).

CMS is het zelf kunnen aanpassen van uw website (teksten en/of foto's), het wordt op maat gemaakt met de nadruk op gebruiksvriendelijkheid. Er is geen technische kennis nodig om het te kunnen gebruiken. Verder streven wij naar het optimaliseren van de vindbaarheid van uw website met behulp van SEO (Search Engine Optimization). Wij werken met CSS, Javascript, PHP, MySQL databases en Flash. Tot zover onze technische hoogstandjes. De website kan ontworpen worden met Responsive Design, d.w.z. dat het zich aan diverse schermformaten en apparaten (PC, Mobiel, Tablet) zal aanpassen. MaMa design helpt u graag (digitaal) op weg!

NIEUWS

Fotoshoot ON ICE 2017
Komende week gaan Lola & Louck op de foto voor Echt Veldhovenz ON ICE 2017!

Mindful On the move

Binnenkort van start met een nieuwe huisstijl voor Mindful On the move! Zin in!

 

Branding Trends

Nieuwe leuke opdracht! Logo ontwikkelen voor Branding Trends: import van o.a. Italiaans food en non-food.

 

Veldhovense Revue

Binnenkort concept presenteren (moodboards) voor communicatie 2018.

CONTACT

MAMA design
Marieke Dona-Waaijer
marieke@mamadesign.nl
06 - 287 84 285